Fotvård

BEHANDLING

MEDICINSK FOTVÅRD

På en medicinsk fotvårdsbehandling får du hjälp med diverse fotproblem såsom förhårdnader, nageltrång, vårtor, liktornar, fotsvamp, nagelsvamp, hudsprickor, kartnaglar mm. Bokar du en hel fotvårdsbehandling får du alltid ett fotbad före behandling och en kortare avslutande fotmassage.

Förutom direkt hjälp med ovanstående får du också tips och råd för egenvård.

Har du problem smärta i fötterna såsom Hälsporre eller Mortons neurom kan du få tips och råd för att komma till rätta med problemen.

På Foten i centrum Majorna hjälper vi självklart dig som har psoriasis, diabetes, reumatism eller andra sjukdomar. Dock tar vi ej emot remisser.

Målning av tånaglar kan bokas som en tilläggsbehandling, då ingår ett Depend nagellack.

För mer info och priser om behandlingarna se boka direkt

BEHANDLING

FRISKVÅRDSFOTVÅRD

Friskvårdsfotvård passar för dig som behöver mer förebyggande hjälp med dina fötter dvs. friskvård som ska förhindra att mer medicinska problem uppstår.

Du får en skön fotvårdsbehandling där hela foten gås igenom och förhårdnader avlägsnas samt avslutas med en skön fotmassage. Du får också tips och råd om egenvård.

Bokar du friskvårdsfotvård kan du använda ePassi som betalmedel eller få ett friskvårdskvitto som kan lämnas till arbetsgivare.

Målning av tånaglar kan bokas som en tilläggsbehandling, då ingår ett Depend nagellack. Nagelmålning är ej friskvård och kan därför ej betalas med ePassi eller annat friskvårdsbidrag.

För mer info och priser om behandlingarna se boka direkt

fotvård
fotvård

BEHANDLING

FOT & UNDERBENSMASSAGE

Detta är en avslappnande och skön massage som känns i hela kroppen.

Behandlingen startar med ett välgörande fotbad och du får sedan en 35 minuter lång massage av underben och fötter. Massagen stimulerar cirkulationen och hjälper dina muskler att slappna av.

Fot och underbensmassage kan bokas som en enskild behandling eller bokas i samband med medicinsk fotvård eller friskvårdsfotvård. Massagen blir ofta ännu mer behaglig om den utförs på nybehandlade fötter!

ePassi kan användas som betalmedel för den här behandlingen eller så kan du få du ett kvitto till arbetsgivaren.

För mer info och priser om behandlingarna se boka direkt